Ansiktskrämer att hålla utkik efter

LaPrairieProductsÄr du på jakt efter en ny ansiktskräm och vill lyxa till det i din skönhetsvård? Då kanske någon av dessa produkter kan vara värda att ta en titt på. Varje år utser tidningen ELLE årets skönhetsprodukter i ELLE Beauty Awards med hjälp av en expertjury. Nyligen publiceras vinnaren och nomineringarna för 2014. Här finner ni dem som låg på topp inom kategorin ”Bästa Ansiktscréme”:

La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Creme

Den här gången vann denna fantastiska kräm från märket La Prairie. Det är en anti-agingkräm som innehåller växtextrakt från de schweiziska alperna, som sägs skydda mot föroreningar, stress och kyla. Det sistnämnda är speciellt viktigt i vårt kalla klimat.

RODIAL Bee Venom Moisturiser

8134zOGUqML._SX355_Bee Venom Moisturiser passar för dig som vill få resultat utan att lägga dig under kniven. Liksom namnet antyder innehåller denna kräm ett bigift som ska ge huden både fyllighet och lite uppstramning. Blodcirkulationen ökar också.

VERSO Day Cream

Verso har solskyddsfaktor på SPF15. Här har du en blandning av Retinol 8 och vitaminerna A och B3. Retinol ser till att hudens kollagenproduktion hålls igång medan vitamin B3 ger dig en uppfriskande uppsyn.

DERMALOGICA AGE Smart Dynamic Skin Recovery

derma-dynamic-skin-recoveryFör dig som är speciellt känslig mot dofter är det här den perfekta krämen, då den är oparfymerad. Den mogna huden skyddas mot UV-strålar och kollagenproduktionen, som stimuleras av ingredienserna, leder till en slätare hud.

CLINIQUE Superdefense Daily Defense Moisturizer

Superskydd är vad du får när du använder dig av denna produkt från Clinique. Du skyddas mot UVA- och UVB-strålar. Medan spår av känslomässig stress syns mindre.

CHANEL Sublimage La Crème

chanel-sublimage-la-creme-yeuxI en väldigt elegant förpackning kan du bara förvänta dig det bästa av Sublimage La Crème. Den passar både för mogen och yngre hud. Med en väldigt lätt konsistens kan den även användas i varma klimat. Här har man tagit fram en formel som motarbetar ojämn hudton och rynkor. Återfunnen fuktbalans och spänst är bara några av fördelarna.

DERMALOGICA Active Moist

Dermalogica kan med fördel användas av flera hudtyper som normal, fet eller kombinerad. Krämen är helt fri från olja och absorberas lätt upp av huden. Ingredienser som extrakt från gurka och kardborre återställer fuktnivån och talgproduktion i din hud.

L’OCCITANE Crème Divine

102052530_L copyCrème Divine tillhör en av det här märkets storsäljare. Den eteriska oljan ser till att blodcirkulationen och produktionen av kollagen stimuleras aktivt.