Extravaganta Las Vegas i hemmet

Det är ofta man ser i Amerikanska filmer hur man åker till Las Vegas för att skämma bort sig. Även om det inte tillhör vardagen. Hotell med lyx och flärd som Bellagio och MGM reser sig i Nevada öknen. Ta filmer som Baksmällan och What Happens in Vegas ger oss en ganska så lyxig bild av hur det är att leva på topp, två filmer vi kan rekommendera förresten Vi skrev ju lite om Semester i Monaco, det är ju lite av Europas motsvarighet, om än lite mer sofistikerad

4 bra tips på att ta Las Vegas hem till dig

Tips 1 – Fixa stämningen på nätet
Nu kanske det inte är möjligt att åka iväg till Las Vegas om man har en mindre budget, visserligen kan man alltid öppna champagnen hemma i vardagsrummet och bege sig ut på nätet och spela. Kanske fixa lite jordgubbar. Särskilt socialt är det dock kanske inte om man dock inte bestämmer sig för att vara social i olika forum. Ta t.ex. freespinskasino.net, en norsk free spins sida där du hittar maswsor av tips och erbjudanden.

Tips 2 – Frukosten viktigaste målet på dagen
Sen är väll halva lyxen också att bo på lyxiga hotell såsom Bellagio och käka hotellfrukost. Men det är ju ändå gott att lyxa till det med juice och rostat bröd. Sen kanske steka lite ägg och bacon. Så har man lite exklusiv vardags frukost.

Tips 3 – Sovrummet
Hotellrum i all ära. Men om man lägger en chokladpralin på kudden, ser till att sängen är bäddad, badrummet städat och har ny-tvättade handukar vikta snyggt, så kan man få till den där lyxiga hotell känslan.

Tips 4 – Fake it until you make it
Ta på dig de finaste kläderna, smoking, aftonklänning. Ja fantasin sätter gränserna. Så kan i alla fall känna sig som James Bond eller Lara Croft från Tomb Raider. Sen kan man fixa till håret lite, fixa naglarna och känslan kommer att dyka upp så småningom.