Manikyrer – den nya tidens accessoarer

pink-french-manicure-5Att naglar har börjat ta en alltmer framträdande roll både på catwalken och ute på gatorna är det nog ingen som missat. De har helt enkelt blivit till accessoarer som ska synas lika mycket som smycken och väskor. Modeskaparna samarbetar nu ofta med nagelexperter för att få fram koncept som stärker den kommande visningens tema och vision.

Med en fluktuerande marknad är det inte heller så konstigt varför just manikyrer och nagellack blivit så populära. När vi vill göra oss fina så ska det inte ske på bekostnad av ett redan pressat bankkonto. Ett nytt lack varje vecka sätter sin guldkant på tillvaron. Med så många alternativ kan det däremot vara lite svårt att hitta sin favorit. ELLE har listat årets bästa nagelprodukter som du får ta del av här nedan.

DIOR Vernis

img-thingEtt produktutbud som tar efter trender samtidigt som man har tagit hänsyn till märkets klassiska arv. Det är inte så förvånande varför just Dior Vernis är en favorit för många. Borstarna glider lätt över nageln och du får till en slät och elegant yta. Dior får även ett plus för dekorationer som klisterdekalerna som ingick i kollektionen ”Transat” från i somras.

SECHE VITE Dry Fast Top Coat

51pS7jkvkLL._SL1000_Det här är andra gången som Seche Vite blivit nominerad till ELLE Beauty Awards, och förra året vann den dessutom. Om man översatter rakt av så betyder Seche Vite ”torr snabbt” och det är inget som man ligger i underdrift med här. Många nagelteknologer anser att det här är även världens bästa topplack inom sin kategori. Slutresultatet blir en glansig yta och ett lack som håller under lång tid.

LUMOS High Speed Top Coat

lumos_HighSpeedTopCoatDet tar bara tio minuter innan det här topplacket har torkat helt och hållet. Det som är lätt hänt med många andra snabba topplack är att de får färglacket att krympa under processen. Detta är inte fallet med Lumos. Ytan kanske inte blir lika glansig som med Seche Vite, men lacket är perfekt för färglack av den mer krämigare varianten. Det kan däremot vara lite svårt att hitta Lumos ute i affärerna så vi får hålla tummarna för att de snart dyker upp på hyllorna bland butikskedjorna som säljer makeup.

USLU AIRLINES

krp-uslu-airlines_uslu-airlines_nail-polish-1_storm_2Detta skönhetsmärke som säljs bland annat hos NK utmärker sig på ett speciellt sätt gentemot andra skönhetsmärken med nagellack. Det tyska märket samarbetar regelbundet med butiker, kändisar och andra ikoner inom popkulturen med att framställa nya nagellack. Kylie Minogue, designbutiken Colette och House of Dagmar är bara några exempel.